PROBLEMO

Mulla tulee aina tasaisin väliajoin totaalinen kyllästyminen tuohon päästä roikkuvaan haivenistoon jota kai joissain piireissä myös hiuksiksi kutsutaan. Mä haikailen jostain syystä tällä hetkellä jatkuvasti menneisiin. Tahtoisin takaisin sen mustan goottitukkani, jossa yhdistyi pitkien mustien kutrien lisäksi suora etutukka. Tai toisaalta kuinka kiva olisi se lähes blondi kuontalo, joka päässä marssin vastaanottamaan ylioppilaslakkiani. Tai miettikääpä sitä superpitkää ja luonnollisen väristä karvoitusta, jonka menin tyhmänä leikkaamaan reilausreissun päätteeksi. 

Desktop25

Kuten terävimmät teistä jo huomasivat, mun aivoitukseni ovat tällä hetkellä mahdottoman ristiriitaisia. Toisaalta haluaisin kasvattaa takaisin tuon kilometripehkon ja toisaalta taas napsaista hiukseni lyhyeksi polkkatukaksi. Pitkien kanssa tahtoisin otsatukan ja lyhyen kanssa jatkaisin ehdottomasti keskijakauksella. Sävyksi haluaisin joko hiekkaisemman ruskean tai sitten entistä tummemman tyven. Niinpä, puuh. 

Mutta koska mun mielipiteeni vaihtuvat itselleni ominaisesti eli hyvin tiuhaan olen etsinyt muita keinoja kestää hiuksiani. Suuressa suosiossa on ollut erilaiset nutturat(joko valkilla tai ilman) ja letit, joista lemppari on ehdottomasti rennon huoleton kalanruoto. Eilen tuli myös ostettua vihdoinkin metallisella renkulalla terästetty hiuskoru muutamalla eurolla H&M:ltä. 

Desktop23

Hiusinspiraatiota etsiessä ja omaa päätäni selvitellessä on tullut myös panostettua enemmän tuohon hoitopuoleen. Jaksan edelleen hämmästyttää monia ja pesen hiukseni kerran pari viikossa. Pesun puutteessa tarvitsee tosin käyttää hiukan apujoukkoja eli kuivashampoota(TRESemmellä ehdottomasti paras tähän asti kokeilemistani) tyveä kuohkeuttamaan ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta käsittelyssä mahdollisesti kuivahtaneille latvoille. Itse pesun yhteydessä tulee käytettyä maailman parasta Aussien tehohoitoa. Four seasonin lämpösuojaa puolestaan tulee suihkittua hiuksiin aina silloin kun kikkartelen hiuksiani. 

Kuvakaappaukset26

Omien suosikkien lisäksi tekisi mieleni ostella itselleni muutama uutuus testailuun, joista muutamaa olenkin jo kokeillut. Toni&Guyn kuivashampoo on mahtavan kuohkeuttavaa, vaikkakaan ei mielestäni vie hiuksista kaikkea rasvaisuutta pois. Curl spray puolestaan on oiva elvyttämään hiukan lässähtäneet kiharat! Cutrinin hiusöljystä puolestani luin jostain(mistä?) ja se oli saanut niin vakuuttavat arviot että tahtoisin ehdottomasti kokeilla sitä auringon kuivattamille latvoilleni. 


Mitäs teidän hiuksillenne kuluu tänään? Onko joku yhtä ongelmallinen jääräpää kuin tämä täällä ruudun takana? 

Ensimmäisen kollaasin kuvat omista arkistoista, keskimmäisen TÄÄLTÄ ja viimeisen valmistajien nettisivuilta. 

Kiinnostaisko nämäkin?