part of me is happy but part of me is tired

Viikonlopun mittainen ”loma” bloggailusta teki oikein hyvää inspiraatiolle ja samanmoinen aika Helsingissä teki taas oikein hyvää pääkopalle. Mä hyppäsin perjantaina tosiaan bussiin ja köröttelin kohti myöhään valvottuja öitä, sangriakannuja, pitkiä lounaita ja hillittömiä naurukohtauksia. Tällä hetkellä ulosanti on edellä mainittujen vuoksi vielä niin heikkoa, että taidan keskittyä nyt vain siihen, mitä mulla oli päälläni, kun vaihdoin maisemaa hetkellisesti. 

DSC02843-001

DSC02894

DSC02885


Vaatteet H&M/ Kengät Dinsko/ Reppu Bianco/ Kello Regal/ Aurinkolasit Specsavers/ 


Kysytäänpäs nyt taas pitkästä aikaa, että mitäs tykkäilette asusta? Mulla itselleni tuli kuvia katsoessa sellanen fiilis, että onpas kyllä kivat vaatteet, vaikka pidin noita perjantaina vielä hirveän tylsinä ja yllätyksettöminä. Ehkäpä se onkin välillä yllättävää, että mä näytän normaalilta ;-) Siis niin normaalilta kun vaan voi läskipohjasissa tennareissa ja leijonanharjatukassa näyttää…

Kiinnostaisko nämäkin?