OVERSIZE

Uskon olevani vielä suhteellisen nuori ja panikoivani rypyistäni lähinnä leikilläni. Mutta sunnuntaina oli hyvä kääntää katse pois kamerasta. Helsingissä tuli juhlittua liikaa ja nukuttua liian vähän. Olen aika varma, että kroppani päätti kostaa tämän parhaaksi havaitsemallaan tavalla. Silmät sikkuralla ja iho sameana tunsin itseni ainakin seitsemän vuotta vanhemmaksi. Ehkä vähän enemmänkin. Hiuksista en viitsi edes puhua tai kehtaa kertoa, että tuo suttuinen sykerö saattaa ehkä näyttää harkitulta, mutta on todellisuudessa neljän päivän pesemättömyyden ja kolmen päivän harjaamattomuuden tuotoksia. Voisitte vaikka järkyttyä…

Onneksi kaiken itselleen aiheuttaman kauheuden voi aina pelastaa löysällä neuleella ja kasallisella hitsin hienoja koruja. Ainakin näin mä vankasti ajattelin uskotella itselleni. 

DSC03122DSC03155DSC03165


Löllöneule H&M+/ Trikoomekko Selected Femme/ Reppu Bianco/ Tennarit Dinsko/ Korut Mango+H&M+SIX+Primark+2ndhand/ 

Jos joku mietti mitä tuo plussa tekee tuolla H&M:n perässä, niin tuo mulle melkeinpä mekko pituinen neulepaita on ostettu isojen tyttöjen puolelta. Veikkaisin, että sen kuuluisi olla sellainen ihan normaali neulepaita, mutta kivasti sen sisään hukkuu tälläinen hiukan pienempi/lyhyempi tyttö :-)