NEW IN

Harrastettiin tänään kummitädin ja isosiskon kanssa hiukan maakuntamatkailua ja käytiin Hämeenlinnassa. Määränpäämme oli kirpputori, joka tuotti hienoisen pettymyksen. Pöydillä lojuva tavara oli joko täyttä romua tai täysin ylihinnoiteltua. Löysin mä silti jotain pientä, sekä muutamia vaatteita alennusmyyntien puolelta. Tällaista uutta on siis kuskattu lähiaikoina tähän residenssiin:

DSC04694DSC04718


Sinisellä, punaisella ja valkoisella kuvioitu mekko löytyi KappAhalista kahdella kymmenellä eurolla. Se on täyspitkä, kauniisti leikattu ja ihanan kevyt. Käy yhtä hyvin nyt balleriinojen kanssa kuin sitten syssymmällä nahkatakin ja nilkkureiden kaverina. Tämä päällä mä ajattelin marssia huomenna myös yhden koulupaikan valintakoehaastatteluun. Laittakaa peukut siis pystyyn :-) 

DSC04709

Käsintehdyssä koristelautasessa mua viehätti värien lisäksi tuo siihen maalattu kuvio. Tämä lähti kirppikseltä edullisesti(ihme kyllä) kolmella eurolla ja mun tätini oli niin ihana, että osti sen minulle. Nyt se nököttää olohuoneen tauluhyllyllä tyytyväisenä ilostuttamassa värimaailmaa. 

DSC04715

DSC04722

Lindexissä oli alkanut jo viimeiset alennusmyynnit ja rekit oli koristeltu -70%-lappusilla. Holly&Whyte-mallistoa oli kummasti karannut myös joukkoon ja mä nappasinkin sieltä mukaani kaksi vaatekappaletta. D&G:n mallistosta selvästi inspiroitunut vaaleanpunainen kuosi näytti kivalta hihattomassa kauluspaidassa, vaikka tuota vaaleanpunaista ei nyt ihan kamalasti vaatekaapissani ole näkynyt. Nyt kylläkin pohdiskelen, että pitäisikö lätkästä vähän itseruskettavaa tähän valkoiseen hipiääni, että tuo näyttäisi hiukan paremmalta päälläni… 

Oranssina hohtavaa hametta puolestaan tuli katsottua jo normaalihintaisena, joten olin aika innoissani, että löysin myös sen naurettavan halvalla. 

DSC04701

Söpö pieni kännykkäkoru löytyi kirpputorilta ja veikkaisin sen olevan ihan straight from China. Tää tosin ei varmaan kovin kauaa hengaile puhelimessani, mä kun ajattelin tässä lähipäivinä hommata itselleni uuden luurin. Uusi lumia hiukan houkuttelisi ;-) 

DSC04724

Viimeisessä kuvassa näkyy puolestaan kaunokainen, jonka mun serkkuni osti mulle viime viikolla. Se muisti kaukaisesti mun reaktioni kun näin tuon laukun taannoin keväällä ja päätti nyt ostaa sen mulle, kun oli nähnyt sen Accessorizella älyttömässä alennuksessa. Kiitos Milla, pus. 

Nyt selailemaan tuota kuvissakin näkyvää Elleä ja vois sitä kai taas lakata kyntensäkin. Kuulin ettei puoliks kuluneet mustat kynsilakat olekaan ihan niin hienot kun olin luullut ;-) 

Näkyikö mitään kivaa?