NEON BLOUSE

Oltiin Emmin kanssa lauantaina astetta huvittavampi parivaljakko. Me kun täysin ajattelematta pukeuduttiin kummatkin mustaan, harmaaseen ja neonkeltaiseen. Emmillä killui kaulassa se ihana kaulakoru ja minä poika puolestaan pukeuduin uuteen kauluspaitaani. Se on kirkas ja huutava ja huomiotaherättävä, mutta silti jollain tapaa lohdullisen turvallinen. Ja mitä tärkeintä, se on parasta kaveria tuon kukkapusakkani kanssa.

DSC03033-001DSC03046-001DSC03066-001

Kädessä killuva laukku on muuten yksi tämän kesän parhaista alelöydöistä. Se on vasta hetki sitten saapunut H&M:lle(vai olenko väärässä?), aitoa ja pehmoista nahkaa, täydellisen mallinen ja maksoi vain kaksikymmentä euroa. En edes viitsi kerskua löydölläni enempää, ettei teille vain tule paha mieli ;-) 


Miltäs näyttää asu? Vetäsinkö ihan täydelliset neonöverit? 

Kiinnostaisko nämäkin?