MY FAVS

Tänne päin on tullut viime aikoina kysymyksiä allekirjoittaneen meikkaamisesta. En ole ihan kärryillä että miksi, mä kun käytän tuota kosmetiikkaa suhteellisen hillitysti tai ainakin hyvin simppelin lookin luomiseen. Mä olen aina ollut niitä tyttöjä, jotka panostaa enemmänkin pohjustukseen, korostuksiin ja varjostuksiin, kuin itse siihen muuhun meikkiin. Raikas meikkipohja kun ei musta tarvitse seurakseen kuin vahalla ja kynällä siistityt kulmakarvat ja hiukan ripsiväriä. Välillä saatan toki olla niin villi, että vetäisen luomille jotakin kauniin sävyistä luomiväriä. Ainoa täysin pakollinen asia mulla tosin on huulipuna tai joskus harvoin jonkinlainen huulikiilto. 

DSC04917

Ja koska noissa mun meikkirutiineissa ei muutoin ole kauheasti ihmeteltävää, niin laitetaas edes kuvia kosmetiikkatuotteista, joita on tullut tässä lähiaikoina käytettyä ahkerasti: 

DSC04932DSC04935DSC05031

Meikin alla tulee käytettyä näin kesäaikaan tietysti aurinkosuojaa, mutta muutoin lääpin naamaani tunnollisesti Baba de Caracolin etanavoidetta. Mulla se on auttanut lähinnä arpien häivyttämiseen ja ihon sävyn tasaantumiseen. Huulivoiteissa mun tulee panostettua enemmänkin laatuun kuin määrään. Hyvät voiteet kun lopettaa sen pakkomielteisen puikkojen hankaamisen seinään. Tuota LUSHin hellästi kuorivaa Ultrabalm-voidetta ja Kiehl’sin mango huulirasvaa käyttämällä kun huulet pysyy pitkään pehmoisina. 

DSC04969

28.71

DSC04979

Töissä tulee käytettyä meikkipohjana useimmiten pelkästään Garnierin BB-voidetta tai Lontoosta viime syksynä raahaamaani sävyttävää päivävoidetta. Kumpikin antavat sopivan kuulaan, mutta peittävän pohjan, joka hengittää juuri sopivasti ulkotöissä käyvälle. Meikkivoiteena puolestaan on tällä hetkellä käytössä Maybellinen FIT, vaikka usein luotankin Lumenen meikkivoiteisiin. 

Meikkivoiteen päälle tulee tupsuteltua Rimmelin irtopuuteria, GOSHin korostuspuuteria ja sitten ihan mielen mukaan joko poskipunaa tai aurinkopuuteria. Näin kesäaikaan se on usein enemmän tuota jäkimmäistä. 

28.7

DSC04931

Luomille on tullut lääpittyä lähiaikoina Maybellinen uutuutta, ihanan pronssista ja voidemaista luomiväriä. Tää on itse asiassa saatu Emmiltä, joka antoi korruptiolahjansa naiselle, joka käyttää hiukan enemmän luomivärejä kuin hän. Sitten vaan kulmat kuntoon Lumenen kulmakynällä- ja vahalla sekä ripsiin maailman parasta ripsiväriä: Max Factorin Masterpiece max mascaraa. Ja niin, sitten vielä huulille elämäni rakkautta, Rimmelin nudehuulipunaa, jota mä olen hamstrannut itselleni neljä hylsyä…. Antaa olla viimeinen kerta kun mun lemppari nudepunani valmistus lopetetaan ;-) 

Löytyykö teiltä samoja lemppareita? 


ps. Kuten huomaatte, tuolla yläbannerissa keikkuu Seppälän mainos! Vinkkinä vain, että tuohon kisaan osallistumalla saa itselleen käyttöönsä myös alekupongin, joka on voimassa elokuun loppuun asti! Jos vaikka jollain sattus olemaan käyttöä ;-)