MY DREAMY OUTFIT

Jos saisin valita, niin tänä aamuna kiskaisisin työvaatteiden sijaan päälleni rennot farkut, joiden lahkeet kääräisisin kesäisesti rullalle. Jalkaan vetäisin yksinkertaiset nilkkurit(miten niin kaipaan jo syysvaatteita? ;–)) ja paidaksi tahtoisin kahvin värisen ilmavan puseron, jonka hihansuita ja helmaa koristaa leveä pitsireunus. Laukku saisi mätsätä paidan sävymaailmaan ja nenän päälle laittaisin leikkisät aurinkolasit. Naamaani sipaisisin kevyen nudemeikin persikkaisella poskipunalla ja hiukset saisivat hulmuta vapaana eilisillä sotkukiharoilla. Hippitukka saisi kruunukseen aprikoosilla kukitetun hiuspannan….. 

Kollaasit5

….taaai sit mä vaan tästä poistun ja kiskasen ton hikisen työpaidan päälleni. Onneksi ilta sentään näyttää hiukan valoisammalta, me kun mennään Lauran kanssa juhlimaan sen synttäreitä. Voitteko tajuta, että me ollaan jo niin vanhoja akkoja, että täytetään 21-vuotta? Hullua, tää blogikin kun tuli alotettua joskus….16-kesäsenä.