MY DAY

Tänään olen ollut laiska. Olen laiskasti nauttinut aurinkoisesta torstaista, laiskotellut töissä ja kotona ja hiukan laiskasti kirjoittelen nyt tätä postaustakin. Välillä on tosin ihan hyvä ottaa hiukan rauhallisemmin ja nauttia ympärillä olevista asioista. Kuten siitä, että aamulla paistoi pitkästä aikaa aurinko sälekaihtimien välistä tai siitä, että hiukseni näyttivät pitkästä aikaa suhteellisen pitkiltä, kun palmikoin ne kalanruotoletille. Tänään olen myös….

DSC04367


…..herkutellut ruokatauolla itsetehdyllä salaatilla. Rucola-pinaattipedillä makoilee tyytyväisenä kevätsipulia, avomaankurkkua, fetaa ja aivan mahtavia, Pirkan aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja. Nam. 


19.7

….ostanut muutamia ihania sisustusjuttuja kylpyhuoneeseen. Iso valkoinen kori on uusi koti pyyhkeille ja söpö minttuinen pöllö pitää huolta käsintehdystä saippuasta, joita toin tonneittain mukanani Budapestistä. Saippua-addikti? Kyllä. 

DSC04384

…..myhäillyt tyytyväisenä ruokapöydän päällä nököttävälle kukkakimpulle, jonka poimin viikonloppuna ojan penkoilta. Sisko tosin ei ollut kovin tyytyväinen katsellessaan pomppimistani ja odotellessani minua ötökkäparvien keskellä. Anteeksi Anniina, pus. 

DSC04414-001

….lueskellut Avotakan heinäkuun numeroa siivousinspiraation toivossa. Ei toiminut. Haikailin vain uusien suloisten kukkatekstiilien perään ja noh….lähdin kaljalle. Hienoa Pauliina ;-) 

Mitäs te olette tänään puuhailleet?