MONKI AW12

Pikku bloggaajanne nautiskelee täällä nyt hiukan liikaa lyhyistä työpäivistään ja on töiden jälkeen lähinnä käynyt jumppailemassa, kokannut hyvää ruokaa(tomaatti-kevätsipulisalsaa nam nam) ja nähnyt kavereitaan. Kamera on lepäillyt myös laakereillaan, joten vedellään tällä kertaa muutamilla inspiraatiokuvilla, jotka mun on pitänyt latailla tänne päin varmaan kahden kuukauden verran. Ainakin.

Kyseessä on ne samat kuvat, joista taiteilin kollaasin taannoin sänkyni päälle eli Monkin syksy/talvi-malliston mahtavat lookbook-kuvat. Eniten mä fiilistelin näitä värimaailmaltaan ihanan puhtaita ja yksinkertaisia otoksia, joissa pääosassa loistavat yksinkertaiset leikkaukset ja persoonalliset ykistyiskohdat. 

Desktop19

(kuvat: Ruvan Wijesooriya)


”What makes you YOU? In AW12, Monki wants to start a conversation about personality. The collection is a treasury of inspirations to help you find the courage to create an entirely personal expression that truly reflects who you are.” -Monki AW12 Press release

Noiden kuvissa näkyvien lisäksi syksyyn ja talveen luvataan myös tällaista: 

”The rest of the season roams from winter comfort with American overtones, with New England college flannels, cosy traditional knits, Inca prints and wolves, to a soft pastel blizzard of fake fur, mohair and lurex, and finally the dark glitter of the sequins, velvet and lace of the glamorous 70’s-inspired festive season, a late-night riot of metallics, sequins, deep teal blue and intense purple.” -Monki AW12 Press release

Kuulostaa hyvältä kaikkien muiden, paitsi pankkitilini mielestä…

Desktop20

Mun lemppareimmat kyseistä mallistosta sattuvat olemaan kaksi hyvin ajatonta kaveria, jotka saisivat juosta vaatekaappieni suojaan milloin tahansa. Vaikka en itse päässyt ihastelemaan kyseistä mallistoa showroomiille, niin muiden blogien kuvista kiinnitin katseeni yhteen tiettyyn takkiin. Tuohon ihanaan ja uskomattoman upeaan bikertakkiin. Tiedetääääään, omistan ihan tarpeeksi bikermallisia takkijuttusia, mutta olen aika varma, että tuon mä vielä tarvitsen. Liivi on ihana myös, mutta olen aika varma, että mä pystyn melkein elämään ilman sitäkin, jos mä puolestani satsaan rahani tuohon mokkaiseen kaunokaiseen. Säästökuurille mars. 


Miltäs näyttää teidän silmäänne?