MIGREENI

Olen varmaan ainoa ihminen, joka ei ole tänään iloinnut hellekelien yllättävästä paluusta. En ole kirmannut hiki päässä rannalla tai mussuttanut posket pullollaan jätskitötteröitä. Ei, minä olen ollut pihalla töissä ja kärsinyt vaihteen vuoksi aika massiivisen luokan migreenistä. Ei varmaan kannata edes kertoa, että mun migreeni on vielä sen laatuinen, että se pahenee/laukeaa kuumasta säästä ja auringon paisteesta. Kiva, kiva.

4.7

Migreenistä(ja tästä valituksesta) huolimatta mua vielä tänäänkin ilahduttaa kasa sekalaisia koruhässäköitä, joita kannoin Mangossa kerrankin kassalle asti. Mulla on aina tapana kuolailla kyseisen puljun rihkamavalikoimaa, mutta harvoin niitä päätyy mukaani. Kauniisti punotut ja överitimanteilla koristellut rannekorut olivat kuitenkin juuri sopiva lisä kesärannekoruröykkiöihini(siis täähän on yhdyssana…) sekä mustakultainen kaulakoru siedätyshoitoa entiselle kaulakorujen vihaajalle.

Nyt mä hiljennyn ja menen värjäämään serkkulikkani juurikasvun. Uskoisin, että lopputuloksesta tulee oikein mahtavan hieno.

EDIT// korjailin hiukan migreenin aiheuttamia aivopieruja….