INDOOR PICKNIK

Täältä päin huuteelee yksi hyvin väsähtänyt matkaaja, joka palasi juuri yhden yön pikareissulta Ähtäristä. Saatoin ehkä vetää napani täyteen illallisella, nukkua kallioon louhitussa hotellissa pikkusisko kainalossani ja nähdä mm. muutaman karhun eläinpuiston syövereissä. Kamera keikkui mukana ainoastaan tuolla viimeiseksi mainitussa(jotka ei nyt ehkä ihan ole blogikamaa), joten lätkäistäänpäs pöytään kuvia lauantailta, joita en ehtinyt eilisessä kiireessä julkaista ollenkaan. 

Meillä oli muutaman mahtavan tytön kanssa sisäpicknik mun luonani lauantaina. Naposteltiin herkkuja, jotka näytti hiukan siltä, että olivat repäisty jonkun pikku pirpanan synttärikemuista ja vedeltiin kannukaupalla maistuvaa sangriaa. Milla toi mulle ihania kukkia ja mä yritin laittaa pöydän mahdollisimman koreaksi. Ja muistin kerrankin ottaa kuvia, hyvä minä! 

8.7

8.728.748.71

Nyt vois vissiin mennä tiskaamaan noi skumppalasit ja muut astiat tuolta pöydästä. Tuli eilen niin kiireinen lähtö, etten ehtinyt tekemään muuta, kuin heittämään t-paidan ja kukkapöksyt reppuun ja lähteä reissaamaan. Hupsista!