IF ANYTHING CAN GO WRONG, IT WILL

Tänään on mennyt kaikki suoraan sanottuna aivan päin ahteria. Heräsin siihen, kun työkaverini kiltisti ilmoitti että olen nukkunut pommiin. Hyvästit aamupalalle- ja suihkulle ja jo edellä mainitun takaliston näköisenä siis kymmeneksi tunniksi töihin. Kävin mä sentään ruokkiksella kotona, ihan vain itkemässä sipulilla vähäisetkin ripsivärini pois, kaatamassa 250g merisuolaa lattialle ja jättämässä koti- ja autonavaimet kotiin. Pakko vielä mainita, että avaimet jäivät väärälle puolelle ovea tässä viimeksi hmmmn….viime viikolla? Kävelin sitten töihin(samalla kun joku maailman innokkain puhelinmyyjä yritti huijata mut tilailemaan jotain lehteä) kiukuttelemaan loppu päivän päivän myöhässä saapunutta maanantaina. 

Kohta mä vetäsen hyvin vastahakoisesti imurin ulos kaapista ja alan siivoilemaan noita miljoonia pieniä suolahippuja lattialta, mutta lätkäistääs tähän väliin asukuvat, joissa näytän huomattavasti iloisemmalta ja hehkeämmältä kuin tällä hetkellä. 

DSC04568

DSC04582

DSC04590

DSC04578

MEKKO SUGARLIPS/ GLADIAATTORIT + CLUTCH SEPPÄLÄ/ 

AURINKOLASIT H&M/ KORUT ACCESSORIZE, MANGO, JC + H&M/ 

Asu on muuten harvinaislaatuinen todiste siitä, että kesällä voi myös pukeutua päästä varpaisiin mustaan näyttämättä Tuskasta karanneelta. Sugarlipsin maksimekko palveli jälleen oikein hyvin juhlijaa, varsinkin kun sen kuroo vyöllä hiiiukan ylemmäksi niin, ettei meinaa skumppalasillisenkaan jälkeen sotkeutua omaan helmaansa. 


Mitäs te tykkäätte tuosta rennohkosta yhdistelmästä, jolla huitelin menemään viime lauantaina?