I CAN FEEL THE SUNSHINE

Kesäillan pyöräilyretki vei mut tällä kertaa järven rannalle ihastelemaan auringon laskua. Siinä on jotain kovin maagista istuskella rannalla kamera kourassa ja katsella kuinka lämpimän keltaisena hehkuva aurinko leikkii viimeisillä säteillään järven pinnassa. Kaislat suhisee tuulessa, nurmikko tuoksuu aikaisemman sateen jäljiltä ja pienet sorsan poikaset tulevat kurkkimaan rantaheinikon seasta. Laura tuli moikkaamaan pikku lintubongaria ja nappasi mun asustani kuvat, joka näyttää siltä, että yrittäisin epätoivoisesti sulautua ympäristöön. 

DSC04331DSC04349DSC04344DSC04340DSC04345DSC04353

PAITA JC/ HOUSUT+HIUSKORU H&M/ TAKKI 2NDHAND BUDAPEST/ LAUKKU ZARA/ GLADIAATTORIT SEPPÄLÄ/ KORUT H&M+ACCESSORIZE+PRIMARK+2NDHAND/ KELLO DANIEL WELLINGTON(SAATU BLOGIN KAUTTA)/ 

Kuvissa liehuva oranssi ihanuus on se, joka mun matkaani lähti alkuviikosta jc:stä. Se oli naurettavan halpa, vain kuusi euroa ja käy hyvin näin kesälläkin että sitten joskus syksyllä. Gladiaattoreista puolestaan pakko kertoa sen verran, että olen ostanut ne vuosi(vai kaksi?) sitten alemyynneistä ja jos en nyt ihan valehtele, niin taitavat olla ensimmäistä kertaa jalassa. Eivät nyt ehkä ihan pinnalla tällä hetkellä, mutta hyvin ne palvelivat pyöräilykenkien virkaa =) 

PS. Miltäs muuten näyttää tuo epätoivoinen yritys kestää tuota hiuspehkoa? Mä läträsin siihen tänään varmaan litran hopeashampootakin, että toi sävy taittaisi hiukan kauniimmin.