FIERCE BIKER

Kävin eilen iltapyöräilyllä, kun serkkuni hälytti minut yksille. Kun aikaa on viisi minuuttia ja sä röhnötät vielä työvaatteet päällä sohvalla, on vain yksi vaihtoehto: päälle vanhat lempparit ja uudet kivat asusteet. Vanhojen lemppareiden virkaa toimitti iso valkoinen t-paitamekko ja tuo teidän kaikkien miljoonasti näkemä nahkatakki&knalli-yhdistelmä. Asusteina puolestaan loisti tämän viikkoisten ostosten lisäksi tuo Emmiltä lainaan saatu laukku, joka mätsäsi hienosti pyöräni kanssa. 

19.71

Tuo pyörän reppanani on muuten erittäin huvittava tapaus. Se on ikivanha rämisevä vanhus, jonka ostin muutama vuosi takaperin käytettynä. Se oli tuolloin maalipinnaltaan niin ränsistynyt, että päätin maalata siihen uuden, metallinhohtoisen ja minttuisen sävyn. Pieleen mentiin vain siinä vaiheessa, kun mun entinen poikaystäväni päätti jonkun kesäisen lauantain kunniaksi maalailla tuon pikku huppelissa yllättääkseen mut. Voitte varmaan arvata, että se ei ole kovin kaunis ;-)