FEATHER

Lauantainen vaatteiden valinta oli mielettömän helppoa, mulla kun oli serkkuni Millan kanssa erittäin yksinkertainen diili. Se sai valita mun vaatteeni. Hirveän vaikealta ei neidin päätös tuntunut, se kun on yrittänyt maanitella mut pukemaan alhaalla näkyvän mekkosen jo useamman kerran. No tällä kertaa oli sitten pakko, ja mua itseänikin vähän hävetti, että irrotin tuosta lokakuussa(!) Lontoosta ostetusta mekosta hintalapun pois vasta tuolloin….

DSC03357DSC03378

DSC03366

Mekko Forever21

Älkää käsittäkö väärin, musta tuo mekko on aivan valloittavan ihana, mutta mulla on aina jotenkin ahdistavan paljastava olo olkapäät paljaana. Ja tässä näkyy toinen, hrrr. Siksipä tuo asu hiiiukan vielä muuttui ennen baariin menoa. Mekko kun sai seurakseen kankaisen bikerjakun ja hattukin jäi kotiin, kun jaksoin vihdoin hiukan laittaa tukkaani paremmin. Mitäs te tykkäätte mekosta? :-) 

Kiinnostaisko nämäkin?