BRIGHT PINK? NO WAY.

Jos eilen sattu olemaan nätti olo, niin tänään oli kyllä sit jotain aivan päinvastaista. Tukka oli ihan ihmeellinen(hattu päähän), mitkään vaatteet ei tuntunut hyvältä(onneksi pillipunttiset farkut on keksitty) ja naama ei meinannu asettua millään(tähän en keksinyt ratkaisua). Siispä asukuvatkin on vähän tälläsiä kökkelöitä. Lupaan ja vannon, että huomenna vetäisen päälleni taas sen uuden hippikaavun. Sen kanssa kun ei varmaan vaan voi mennä vikaan. 

Huomista odotellessa kuitenkin kuvia Pauliinasta, joka ei ikinä pukeudu vaaleanpunaiseen. 

DSC04849

DSC04842

DSC04850

DSC04860

PAITAPUSERO LINDEX HOLLY&WHYTE COLLECTION/ FARKUT+HATTU+BALLERIINAT H&M/ LAUKKU ZARA/ NAHKATAKKI SEPPÄLÄ/ KORUT ACCESSORIZE+FOREVER21+MANGO+2NDHAND/ 


Nyt mä hörppäsen soijakaakaoni(jos ette ole maistaneet Pirkan luomuversiota, niin tehkää se heti) loppuun ja kömmin peiton alle. Huomenna olisi ohjelmassa jotain niinkin mielenkiintoista kuin työvuoro ja ehkäpä pikkuruinen piknik, kihih!