Boy, don’t go marry your misery/ Drown it on wine and nicotine

Tiedättekö mikä on parasta tässä päivässä? No se, kun kaikilla on töissä ihanan innostunut perjantaifiilis ja se kun hakee kaupasta hyvällä omalla  tunnolla kesäviikonlopun tärkeintä kulutushyödykettä eli olutta. Tai ehkäpä myös se, kun kummitäti yllättää ja tuo kilokaupalla tuoreita mansikoita ja juuri leivottua kasvispiirakkaa. 

DSC03995

DSC04018

DSC04017

Nyt jälkimmäistä hiukan lautaselle ja nauttimaan vapaasta viikonlopusta, minulla kun on seuraavan kerran töitä vasta tiistaina. Ja mikä parasta, suunnitelmia tuleville vapaille on ainoastaan huominen pitkä aamulenkki(tai iltapäivä, riippu monta Coronaa mä vedän tänään napaani) ja tyttöjen ilta. I-ha-naa! 

Mansikan makuista viikonloppua kaikille! Palaillaan taas huomenna, mutta sillä välin tehkää niin kuin minä ja nauttikaa (mahdollisesti) aurinkoisesta perjantaista ja huudattakaa alla olevaa kappaletta.