THREESOME

Saatoin ehkä toissa päivänä hiukan huijata omaa lupaustani ostaa pelkästään aletuotteita ja kiikuttaa kassalle jotain överisiistiä. Mä voisin jopa veikata, että noin 68% teistä luo just tällä hetkellä hiukan kammoksuvia tai hämmästeleviä katseita näyttönsä suuntaan. Bahahha, älkää järkyttykö ;-) 

20.61

Kaikki kaulakorut H&M

H&M:n on tehnyt lähikuukausina niin pirun hienoja kaulahärpäkkeitä, että jopa minä, pienoinen kaulakorujen kammoksuja olen joutunut kotiuttamaan ja jopa käyttämään niitä. Sen lisäksi että tuo neonkeltainen kauluri tulee näyttämään aivan törkeän hyvältä tavallisen t-paidan seurana, mä povaan tosta seuraavaa muotibloggaajavillitystä. Tai ainakin mun shoppausseuralaiseni jo myönsi omistavansa samanlaisen. Makee joka tapauksessa!

Ps. Kellä meni iltapäiväkahvit väärään kurkkuun otsikon takia?