SUGARDRESS

Muhun otettiin taasen yhteyttä Sugarlipsistä, josta tahtoivat tarjota mulle mieleiseni vaatteen kesärientoihin. Jotain hyvin piukkumaista sieltä löytyikin, sillä postimies kiikutti mulle alkuviikosta paketin, jonka sisältä löytyi kukallinen maksimekko. Mä olen asunut tuossa ihanuudessa jo muutaman päivän, se kun on erittäin helppo yhdistää moneen eri tilanteeseen. Perjantaina se sai terassille mennessä seurakseen kuvissa näkyvät ruskean mokkalaukun ja hopeiset ballerinat. Eilen se sai puolestaan kaveriksi hiekkaisen sävyiset ballerinat ja pienen clutchin, kun me työpaikan tyttöjen kanssa käytiin keilailemassa, syömässä hyvää ruokaa (vuohenjuustokanaa, mums) ja lopulta vielä pikkuisella terassikierroksellakin. 

DSC01814-001DSC01837DSC01800-001

Mekko Sugarlips

Vaikka tähän viikonloppuun on mahtunut kaikkea kivaa, niin sitten vähän jotain huonoakin. Mulla alkoi lauantain kahvitauolla elämäni ensimmäinen aurallinen migreeni, jonka seurauksena jouduin lähtemään kotiin peiton alle pimeään huoneeseen ja nukkumaan niin kauan, että se vihdoin hellitti. Voin kertoa, ettei kuulu ihan niihin mukavimpiin asioihin, joita olen elämäni aikana kokenut :-) Päässä jyhmii edelleen, joko se eilinen ruuan kanssa juotu punaviini tai sit tää on jotain migreenin jälkiaaltoja(voiko sellaisia olla), joten taidan tästä lösähtää sohvalle kippuraan kera soijakaakaon. Laters!