SORRY GIRLS

Hupsista! Taisin ehkä unohtaa ilmoittaa, että lähdin maanantaina Helsinkiin ilman tietokonettani. Sen sijaan pakkasin laukkuuni vesivärit, kasan kyniä, ihan liian vähän vaatteita ja järkkärini. Ja se riitti. Vietin kivan alkuviikon stressaillen pääsykokeista, juoden ihan liian monta rentoutumisbisseä, syöden herkkuja sekä no, yleensäkin hengaillen ja nauttien olostani. Mä en ihan vielä ole palannut arkirutiineihin, enkä kyllä haluakkaan. Siispä nyt vain pikaisesti kuvia maanantain asusta ja sitten mä taidan olla lapsista suurin ja syödä Lauran isosiskon leipomia keksejä lounaaksi. Me kun saatiin niitä iso kasa matkaevääksi, kun käännettiin lopulta nokka kohti Forssaa.

DSC01002-001

DSC01046

DSC01012-001

DSC01042-001

(Kuvista kiitos Emmille, pusi!)

T-paita Gina Tricot/ Armeijatakki Budapest/2ndhand/ Vahapintaiset housut H&M/ Laukku Zara/ Balleriinat Seppälä/

Niin ja muuten niistä pääsykokeista. Mulla on sellanen suht hyvä fiilis niiden johdosta, mutta jos täällä sattuu heinäkuun alussa kirjoittelemaan joku itkuinen ja vittuuntunut nainen, niin tiedätte kyllä mistä se sitten johtuu ;–)