SILVER SANDALS

H&M:n alennusmyynnit on olleet tänä vuonna todella suopeita minulle. Olen löytänyt hyvillä alennuksilla kaikkea sellaista, jota olen aikaisemmin katsellut kaiholla, mutta jättänyt piheyttäni ostamatta. Yksi näistä oli hopeiset sandaalit, joiden alennus nyt ei ollut huimimmasta päästä, mutta ihanat yhtä kaikki. 

29.6

29.61

Mä en ole päässyt vielä korkkaamaan näitä kaunokaisia(kumma sinänsä, eihän täällä ole satanut kun kohta viikon putkeen…), enkä pääse itseasiassa nyt viikonloppunakaan, mä kun en ajatellut pakata noita mukaani Helsingin reissulle. Syy on niinkin yksinkertainen kuin että mun reppu ratkeaa kohta. Kuinka paljon ihminen tarvitsee tavaraa mukaansa viikonloppureissulle? Aivan pirusti näköjään ;-)

Palataan asiaan varmaankin vasta sunnuntaina, mä jätän meinaan Vaio-vauvani kotiin vahtimaan sillä aikaa kun mä lähden rilluttelemaan. Hyvää viikonloppua murut!