Riiheläinen/Hernesniemi

Sen viimeviikkoisen designkierroksen aikana mun tuli piipahdettua myös R/H:n Minishopissa Uudenmaankadulla, vaikka se ei meidän alkuperäiseen suunnitelmaan kuulunutkaan. En voinut kuitenkaan vastustaa hauskasti koristeltua ikkunaa vaan hyppäsin sisään pieneen liikkeeseen, josta löytyi muutama rekillinen vaatteita ja ah niin ihania reppuja. Nuo viimeisessä kuvassa näkyvät ja liikkeen näyteikkunassa hengailleet reput mut oikeastaan kadulla villisti koristellun ikkunan lisäksi pysäyttikin, mä kun olen haaveillut uudesta vastaavasta jo iäisyyden ja katsokaa tuota farkkukankaista! Aivan älyttömän hurmaava :-)

DSC02022

DSC02023

Desktop16

DSC02020

Desktop15

DSC02024

19.61

Itse liikkeessä ottamieni kuvien lisäksi varastin R/H:n nettisivuilta hiukan pressikuvia tämän kevään ja kesän mallistosta. Itse rakastuin kyseisessä mallistossa farkkurepun lisäksi tuohon Jungle-printtiin(onko ihme, jos siinä on lempparivärejäni?) sekä tuohon pitkään bikertakkiin. Taidan jättää pankkikorttini kotiin, etten vain käy ostamassa tuota jälkimmäistä viikonloppuna, kun nokka näyttää taas kohti Helsinkiä ;-)

Noilla nettisivuilla kannattaa muuten käydä lukemassa hiukan yrityksen historiasta ja ideologiasta sekä katselemassa ehkä aikaisempiakin mallistoja :-) Mä ainakin odotan jatkossakin innolla, mitä nuo kaksi naisneroa saavatkaan aikaiseksi.