RED LIPS

Hei murut, niin kuin muutama teistä jo arvasikin, niin minulla on uusi kamera. Ihan sillai hillitysti ja sivistyneesti vaan: JUHUU! Itkeskelin teille täysin turhaan tuossa muutama päivä sitten kameran puutettani, sillä mäpäs päätin kuluttaa tilille ilmestyneet lomarahani oikein perusteellisesti ja ostaa paukautin Sony a65:sen. Mä en oikein vielä osaa käyttää sitä, mutta eeehkei tää nyt ole haastavin asia, jota olen elämässäni opetellut. Pikku harjoittelullakin kun syntyi meinaan tällaista(mainittakoon että kuvat on otettu kellertävässä valossa kello kymmenen illalla): 

1.6.122 056

1.6.122 060

Kyllä tää tästä. Tässä ihanuudessa vaan on miljoona erilaista toimintoa ja nippeliä, joten olen ymmärrettävästi vielä hiukan sekaisin. :-) Lisää hehkutusta joskus myöhemmin, kun olen oppinut käyttämään tätä..

Miltäs teistä näyttää?