RAIN IS LIQUID WATER

Sateinen keskiviikko on oikein oiva tilaisuus istahtaa punaisille pehmeille tuoleille elokuvateatterin hämäryyteen(ja rakastua miesnäyttelijöihin). Se on myös hyvä päivä pukeutua uuteen kukkatakkiinsa ja kätkeä likainen sotkutukka veturihatun uumeniin. Ja syödä toista päivää putkeen vuohenjuustosalaattia, vetäistä jalkaansa elämää nähneet ja rakkautta saaneet prätkäbootsit suojaamaan varpaita kastumiselta ja nähdä itselleen hyvin, hyvin rakkaita ihmisiä.

DSC02741

DSC02760

DSC02750

DSC02761

Asusta ei varmasti tarvitse kertoa muuta, kuin että sen jokainen pikku osanen on ostettu sellaisesta hyvin tuntemattomasta vaatekaupasta nimeltä Hennes&Mauritz. Tuosta takista kyllä tahdon sanoa sen verran, että olin yhtä hymyä, kun löysin sen lymyilemästä -50%-tangosta. En raaskinut millään ostaa sitä täydellä hinnalla, joten punainen lappu sen päällä sai mut suhteellisen onnelliseksi. Miten niin joku materialisti…