PIZZA PARTY

Mulla oli melkoisen rento lauantai, kun me päätettiin tyttöjen kanssa pitää pyjamabileet mun isosiskoni luona. Vuokrattiin muutama elokuva, kokkailtiin herkkuja ja kikatettiin sohvalla viiniä lipitellen. Oikein ihanaa vaihtelua sille normaalille viikonloppuohjelmalle. Hirveesti en jaksanut kameran kanssa heilua, mutta koska te tunnutte tykkäävän aina niin kovasti ruoka-aiheisista postauksista, niin…..

DSC01335

DSC01350


”Maailman paras”-pizza à la Anni 

– Tee pizzapohja (en ala tässä neuvomaan, tää kun on enemmän mun siskoni alaa) 

– Latele päälle ohuita tomaattiviipaleita, punasipulirenkaita, salamisuikaleita, fetajuustoa ja juustoraastetta

– Paista uunissa rapsakaksi ja vastusta himojasi sen verran, että annat pizzan vetäytyä hetken ennen syömistä


Kesäsalaatti ja pikatsatziki à la Piukku

– Kippaa pussillinen salaattisekoitusta kulhoon(Pirkalla on hyviä) ja pilko mukaan kurkkua, tomaattia, punasipulia ja vihreää omenaa

– Pirskota sekaan oliiviöljyä ja rouhase hiukan mustapippuria päälimmäiseksi

– Kauho toiseen astiaan noin 4 ruokalusikallista kreikkalaista jogurttia

– Raasta sekaan kurkkua oman makusi mukaan (n. 0,5-1 kpl) ja heitä sekaan pieneksi pilkotut valkosipulinkynnet

– Rouhi mukaan merisuolaa ja mustapippuria ja sekoita tasaiseksi sohjoksi

Sitten vain keot ruokaa lautaselle ja nauttimaan. Meillä juomana toimi puolikuiva ja hiukan hedelmäinen valkkari sekä ihan perinteinen cokis. Ja voin kertoa, että ihan tyytyväisiä masuja oli tämän jälkeen :-) 

DSC01352

DSC01340

Jos muuten mietitte tuota pizzan nimeä, niin taisin todeta noin kerran, kun maistoin tuota kyseistä siskoni tekelettä ensimmäistä kertaa. Aivan älyttömän hyvää siis. Kertokaa te mulle, mitkä on maailman parhaat pizzatäytteet, niin me voidaan ens kerralla kokeilla taas jotain uutta. Pakko muuten mainita, että mä muistelen edelleen lämmöllä sellaista Budapestissä syömääni kinkku-juustopizzaa, jota oli terästetty makealla maissilla. Nam.