Pieces, I love you.

Löysin tänään sielunsiskoja, joiden mielestä mun huono huumorini on ilmeisesti jossain määrin huvittavaa. Tai niin ajattelee ainakin Pieces, joka oli lähettänyt mulle kiitokseksi ylläripaketin postauksesta, jossa haistattelin kyseiselle yritykselle siitä, että valmistavat aivan liian hienoja laukkuja. Musta se on yksinkertaisesti aivan sallittavaa olla hiukan kiukkuinen, kun tekevät aivan liian houkuttelevia tuotteita valikoimaansa ;-) 


No sieltä superylläripaketista löytyi tämä:

1.6.12 005-001

Tiedän, ÄÄÄK, laukkuorgasmi. Niin kaunis, niin (nahalta)tuoksuva ja ah, niin täydellinen. Tää nielee sisäänsä varmaan pienen ihmisen ja on samalla ihanan siro. Ainoa kummastus oli väri, joka oli selvästi paljon punertavampi kuin kuvissa, mutta upea se on silti. 

Ja koska tänään on joulu(kyllä, tämä on täysin totta) niin olivat ne ihanat laittaneet mulle pakettiin mukaan huivinkin. Se on keltaisen sävynsä ja lintuprinttinsä kanssa aika täydellinen kesäkaveri mun uskolliselle kumppanilleni, nahkatakille. Huivi on tosin myös niin paljon siskoni näköinen, että mun on varmaan pakko lainata tätä joskus sillekkin. 

1.6.12 013

Niin ja jos joku sattui ihmettelemään tuota viittausta jouluun, niin arvatkaapa mitä muuta uutta näissä ”kuvissa” on? Voin kertoo et a) meinaan haljeta onnellisuudesta ja b) taidan nähdä unta. Oikein arvanneelle pusu, niin kuin aina.

EDIT// Olin niin tohkeissani, että unohdin sanoa jättimäisen kiitoksen Piecesille. Ootte aika parhaita.