PASTELS&POWDER

Mä en oikein vielä handlaa uuden kamerani käyttöä tai siis lähinnä tuota valaistuksen kanssa säätämistä. Harkitsen vakavasti ohjekirjan läpi lukemista, mutta en tiedä voinko sortua niin järkevään tekoon… Ennen viisastumistani joudutte kuitenkin tyytymään näihin asukuviin, joissa tuo valoitus tosiaan on osissa kuvissa hiukan persiillään. 

10.6

10.61


Mekko ja baltsut H&M/ Jakku Zara/ Laukku Pieces(saatu blogin kautta)

Myöntäkää, että katsoitteko kieli pitkällä tuota minun uutta jakkuani. Se meni hurmaamaan mut keskiviikkona Zarassa niin voimakkaasti, että laitoin sen ostamisen ”pääsykokeista-selvitty-palkitsen-itseni”-lahjonnan piikkiin. Oikeastihan en tarvitsisi yhtäkään jakkua tai takkia tai no oikeastaan mitään muutakaan :-D Mutta hei,jos se on bikermallinen ja mintun värinen? Perfect. Niin ja hei, voitte myös myöntää järkyttyneenne tosta mun oudon tyttömäisestä olemuksestani ja pastellisesta sävymaailmasta. Suhteellisen harvinaista tällainen.. 

Kiinnostaisko nämäkin?