Nothing Special

Välillä on hyvä herätellä itseään ja käydä läpi vaatekaappinsa sisältöä. On järkyttävää, kun huomaa, että samassa henkarissa on muutama vaate päällekkäin tai että et muistanutkaan omistaneesi jotain mekkoa, jonka ostamisesti olit taannoin miellettömän innossasi. Tai että omistat neljä mustaa jakkua ja jumalattoman kasan erilaisia asusteita. Päätin nyt alkaa käyttämään niitä ja ehkäpä jopa pitää pientä taukoa shoppailusta. Ehkä siksi, etten tahdo luvata mitään. Omien lupaustensa rikkominen on meinaan aina yhtä raivostuttavaa. 

Mutta niin, mä aloitin vaatevarastoni hyödyntämisen jo tänään ja heitin päälleni paidan, jonka olette tainneet nähdä blogin puolella viimeksi….kolme vuotta sitten? Hieno se on minusta joka tapauksessa edelleenkin vaikkei olekkaan ihan sitä viimeisintä huutoa ;-) 

14.6-001

Nyt tämä kuvissa esiintyvä pygmi taitaa lähteä nukkumaan päin, tai ainakin tuo sänky tuntuu kovasti houkuttelevan vapaapäivää viettänyttä hunsvottia, joka jostain syystä päätti herätä tänään kello kahdeksalta aamulla. Ei se kyllä juuri haitannut, mä kun kerkesin aikaisen aamun ansiosta mm. käydä rannalla Sohvin kanssa ja pitää pikaiset lounastreffit puolestaan Lauran kanssa. Ja kävinpä mä vielä serkkutyttöni synttäreilläkin sekä Anni-siskoni sohvalla katselemassa maanantaisen Gossip Girlin. Joo, ansaitsen mä nyt vähän untakin ;-) 

Kiinnostaisko nämäkin?