NEW IN

Mun piti ihan vaan kuvata teille mun kaksi viimeisintä kirpputorilöytöäni, mutta sitten mä kummasti vähän intouduin. Kyllä te mut ja mun valkovausöverini tiedätte. Näitä tällaisia sattuu aina silloin tällöin kun mulla on hiukan tylsää, upsista!

10.62-001


Lompakko 2,5e 2ndhand/ Korvikset Gina Tricot/ Chanel No. 5/ Pikkupeili 2ndhand/ 

H&M Magazine/ 

10.63-001

Zara Essential-tuoksu 4,5e 2ndhand/ käsikorut H&M+SIX+2ndhand/ 

Oletteko te tehneet lähiaikoina hyviä kirpputorilöytöjä? Mua ilahdutti erityisesti tuo tuoksu, joka on niin ihanan makea ja kepeä, että sitä suihkii mieluusti töihinkin, jossa en mieluusti edes käytä tuoksuja. Ja lompakko puolestaan on niin iso, että sitä voi pitää hyvin pikku clutchina sellaisissa tilanteissa, kun ei tarvii mukaansa kuin pankkikortin, puhelimen ja huulipunan. Oikein oiva kesän seikkailuihin siis ;-)