LUNCH&DINNER

Juhannuksena tuli syötyä niin paljon punaista, että tällä hetkellä suuhun tulee lapattua vain aimo annoksia kasviksia. Onneksi salaatit on parhautta maailmassa heti pastan jälkeen, jonka syömistä mun pitäisi nyt oikeasti rajoittaa hiukan. Varsinkin Vapianon penkkejä on tullu kulutettua Helsingin reissuilla vähän turhankin ahkeraan… Mutta tosiaan, tänään on tullut syötyä seuraavanlaisia älyttömän helppoja ruokia, jotka valmistuu noin viidessä minuutissa:

DSC02648

Pesto-mozzarellasalaatti

– pilko lautaselle saman verran sekä tomaattia että pikkuisia mozzarellapalloja

– sekaan varhaissipulia ja yksi valkosipulinkynsi sekä babypinaattia ja tuoretta oreganoa

– lisää joukkoon liraus oliiviöljyä, lusikallinen pestoa ja rouhittua mustapippuria

– sekoita ja syö lounaaksi, nami 

DSC02677

Vuohenjuustosalaatti

– heitä lautaselle salaattipohjaksi babypinaattia

– pilko päälle kurkkua, kirsikkatomaatteja ja varhaissipulia

– paista vuohenjuustoa kuumassa pannussa ja oliiviöljyssä ja lado salaatin päälle

– rouhaisu mustapippuria ja ääntä kohden 

Sellasta, mitäs hyvää te olette tänään syöneet?