Katri/n Spring/Summer 2012

Aloitettaisko me se mun lupailemani design-kierros mun omasta lempparistani eli Katri Niskasesta? No kyllä. Katrin showroom Pursimiehenkadulla oli itseasiassa meidän viimeinen kohteemme, mutta minulle ehkä se kaikkein mieluisin. Sen verta paljon meillä kolahtaa kyseisen neidin kanssa tuo visuaalinen silmä yhteen. Tai no myönnetään, minä olen mielettömin määrin rönsyilevämpi, mutta silti nuo ajattomat leikkaukset viehättävät.


19.6

DSC02113DSC02106

DSC02114

DSC02117


Pienen liiketilan rekit(jotka ovat muuten ihan jumalaiset, kenenköhän valmistamat mahtavat olla?) olivat täynnä henkareita, joissa vielä tällä hetkellä roikkui Katrin kevät/kesä 2012 malliston luomuksia. Oli hienoa päästä hypistelemään paikan päälle vaatekappaleita, joita oli taannoin kuolaillut vain netin välityksellä. 


Desktop14


Mallistossa näkyy hienosti Katrille tyypillinen kankailla ja erilaisilla silhueteilla leikkiminen, mutta myös värimaailma ilahdutti kovasti minun nuorta sydäntäni. Pressikuvissa upealta näyttävät keltaiset olivat paikan päällä vielä hiukan sitruunaisempia, kuin mitä kameran kautta katsottuina. Melkein teki mieli nuuhkaista, että saattaisiko niistä haistaa sitruunamarengin…. Mun ehdoton lemppari onkin tuo hiukan viittamainen mekko vasemmassa alakulmassa, puhumattakaan noista leveistä, läpynäkyvistä lahkeista. En tosin viitsi edes haaveilla vastaavista puntin levyyksistä, voisin näyttää niissä suhteellisen huvittavalta ;-) 


Miellyttääkö mallisto yhtä paljon teidän silmäänne kuin allekirjoittaneen? 

PS. Pressikuvat on otettu Katrin nettisivuilta(click!), josta löydätte paljon muutakin tietoa, sekä loput mallistosta. Niin ja jos Katrin seuraavakin mallisto kiinnostaa, niin täältä(click!) löytyy mun ottamiani kuvia siitä huhtikuun näytöksestä, johon mä Emmin siivellä pääsin.