Girls, HELP ME !

Onko teillä jotain sellaista vaatekappaletta, jota olette joskus katselleet kaupassa, ehkäpä jopa sovittaneetkin mutta silti jostain syystä jättäneet sen ostamatta? Mulla on muutamia harvoja ja jostain syystä ne kaikki löytyvät H&M:n mallistoista. Mua harmittaa suunnattomasti edelleen, etten ostanut sellaista A-linjaista ohutta villakangastakkia, joka on leopardikuosinen. Muistelen takkia kaiholla syksyisin, mutta näin kesällä huokailen kukkamekkojen perään, joita oli muutama vuosi sitten H&M:n Garden Collection mallistossa. Mun lempparimekkoni kautta aikojen on tuosta mallistosta, mutta vannoutuneena kukkamekkotyttönä tahtoisin mekkokokoelmiini myös nuo alla olevat.

Desktop13-001

Siispä ajattelin kysyä teilta että a) sattuisiko jollain olemaan jotain noista mekoista vaatekaapissa ja olisitte ehkä valmiita luopumaan niistä? (tai ehkä sitä leoparditakkia?) ja b) onko teillä vaatteita, joiden perään haikailette yhä, vuosien jälkeen?