Dreaming of….

Ainoa asia, miksi mua näin yleisesti ottaen ärsyttää jatkuva töissä käyminen näin kesällä, on se, etten saa pukeutua omiin vaatteisiini. Se ihan sillai kevyesti ketuttaa vetäistä joka päivä päällensä työpaita, kun voisi nauttia kesämekoista tai Converset, kun voisi korkata uudet sandaalit. Onneksi näissä supertylsissä työkuteissa on sentään haaveilu sallittua, siispä pitkästä aikaa asukollaaseja kehiin. Tällä kertaa yllättäen haaveillaan paljaista sääristä, pehmeistä kesäsävyistä ja ah-niin-ihanista-kengistä.

Koko näytön kaappaus 26.6.2012 211129.bmp

Mekko Acne/ Farkkutakki Monki/ Kengät Romwe/ Laukku ja kaulakoru Zara/ Aurinkolasit Celine/

Täydellinen asu oikeastaan mihin vain kesän rientoihin. Viileämmällä ilmalla voi vetäistä päällensä Monkin farkkutakin ja kun aurinko suo säteitänsä meille maan asukeille, voi nenänvarrelle istuttaa nudet aurinkolasit. Läpinäkyvät Romwen sandaalit hipovat jumalallista täydellisyyttä niitteineen ja Zaran hapsulaukku tehostaa mekon vinksahtanutta hippihenkisyyttä.

Koko näytön kaappaus 26.6.2012 210709.bmp

Shortsit Monki/ Paita Zoe Karssen/ Takki Michael Kors/ Kaulakoru ja laukku Zara/ Sandaalit Romwe/

Mmm, täydellinen ”kaupunki”asu, jossa uskaltautuu varmasti pihalle hiukan sateisemmallakin säällä. Monkin collegeshorsit ja tekstiprintillä terästetty t-paita saavat ryhtiä jumalaisesta trenssistä, jonka eteen voisi työskennellä sittenkin muutaman tylsän työpäivän lisää. Asusteet ovat kuitenkin tämän asun kruunu, siitä pitää huolen Romwen hauskat wedget, Zaran jättiläismäinen laukku, jolle on blogimaailmassa keksitty mitä huvittavimpia lempinimiä sekä saman puljun neonkeltaisilla kivillä terästetty kaulakoru. Löytyykö tätä muuten Suomesta? Aika ihana…

Tänään mä muuten menen töiden jälkeen elokuviin ja vetoan vahvasti säänjumaliin. Voisko olla satamatta, niin mä saisin otettua asukuvat? Pliide.