DOUBLE BLING BLING

Tänään oli pitkän pitkä päivä, kun me mentiin luokan kanssa Helsinkiin luokkaretkelle (kyllä, ensimmäinen luokkaretkeni naismuistiin) ja kiertelemään erilaisia putiikkeja ja suunnittelijoita. Itse kierroksesta dokumentoin teille lisää myöhemmin, mä kun olin ahkera ja otin kuvia hiukan joka puolelta. Asukuvia mulla olisi puolestaan näytettäväksi nyt, vaikka niiden onnistumisesta voidaan olla montaa mieltä. Mulla kyllä mielestäni oli tänään oikein kiva asu ja kaikkea, mutta ei sitä nyt aina voi onnistua… 

DSC02184-001DSC02199

DSC02174-001


Vahapintaiset pöksyt+Keinonahka/mokka totebag+Kaulakorut H&M/ Boyfriend jakku Gina Tricot/ Collegepusero+baltsut Seppälä/ 

Me saatettiin ehkä olla kameran takanakin heiluneen Emmin kanssa vähän pahoja ja yllyttää toisiamme shoppailemaan hiukan aleista. Tai oikeastaan Emmi yllytti ja minä yritin toimia järjen äänenä ;-) Mutta kevyestä ostosmorkkiksesta huolimatta olen oikein tyytyväinen löytöihini. Mä kun bongasin alerekeiltä kaikkea sellaista, jota olin jo aikaisemmin katsellut normaalihintaisena. Ja sitten jotain ekstraakin, kuten maksimittaisen kauluspaidan, jonka nimesin tuttavallisesti jo haamukaavuksi ja jonka nähdessään Emmi hajosi kamalaan paskanauruun sekä läskipohjalliset lenkkarit, jotka huvittavat jopa minua itseäni. Mutta niistä lisää myöhemmin, mä painun nyt pehkuihin koisimaan. Toivottavasti ehdin postailemaan taas ennen juhannusta, tässä kun on taas niin pirusti kaikenlaista hälinää luvassa!