What is another word for pathetic?

Oottekos sattunut käymään Emmin blogissa tässä viimeisen tunnin aikana? Jos kävitte, niin huomasitteko tutun hamsteriposken siellä keskimmäisessä kuvassa? Mä en meinannut ollenkaan hokata, että sehän olen minä pikku krapuloissani. Tiedä sit onko tuo hyvä vai huono asia. No tuo kyseinen naikkonen tosiaan nakitti mut hätää kärsivän kameran eteen esittelemään Monkin maksimekkoani, joka ei ole muuten edes päässyt tänne blogiin asti. Olkoot nämä siis vähän niinku asukuvat samalla ;–) 

Desktop10-001

Mun asiani oikeastaan oli se, että mä ajattelin esittää teille itkuvirren. Kuten saatatte muistaa, mun kamerani meni rikki tuossa muutama kuukausi takaperin ja olen siitä lähtien ollut kameraton. Tai en oikeastaan täysin, vaan olen adoptoinut serkkuni rungon käyttööni siksi aikaa, että saan uuden hommatuksi. Pennittömyydestä johtuen tuo runko on mulla kuitenkin edelleen ja nyt kun mä hokasin, että tuosta Olympuksen kampanjasta voisi voittaa kameran (kunhan tuosta Emmin ottamasta kuvasta tykätään tarpeeksi) niin…..tiedätte kyllä. Jos olisitte oikein oikein herttaisia, niin käykääs äänestämässä tuota minusta otettua kuvaa TÄÄLLÄ! 


Äänestysaikaa on jäljellä enää vaivainen viikko, joten olkaa nopeita! Nakkina pitää vielä lisätä, että myös äänestäneiden kesken arvotaan tuollainen Olympuksen ihanuus.

Miljoonasti pusuja äänestäneille sekä minulta, että serkultani, jolla on ehkä joskus toivoa saada runkonsa takaisin ;-)