SPORTY SPICE

Eilinen helatorstai oli täysin paikallaan, sillä mä todella tarvitsin yhtä relauspäivää tämän kaiken hullunmyllyn keskellä. Mä nukuin univelkani pois ruhtinaallisilla 13 tunnin yöunilla, aloitin aamuni ruisleivän voimalla ja tein jotain, mitä mun on pitänyt tehdä jo yli viikon ajan. Siivosin. Oli suhteellisen tyytyväinen olo kun pari tuntia myöhemmin tungin ikivanhan, mammaltani ennakkoperinnöksi saamani imurin siivouskaappiin ja nuuhkin puhtaalta tuoksuvaa asuntoani. Hyvällä mielillä kuumaan suihkuun ja Lauran kanssa pitsalle. Pitsan lisäksi Laura oli aika kivis ja otti musta muutaman kuvan. Asu oli mun kannanottoni tänä keväänä vallitsevaan sporttitrendiin, sen kun voi musta tehdä tuolla tavalla hiukan hillitymmin ja naisellisemminkin. 

17.53

17.52


T-paitamekko ja collegepusero Gina Tricot/ Laukku Zara/ Sandaalit Lindex/ Korut H&M/ 

Niin ja hei, voitteko kertoa mulle, että mistä lähtien Lindexillä on ollut myynnissä kenkiä? Menin tiistaina kyseiseen puljuun katsomaan aiemmin lehdestä bongaamaani kultaista paljetticlutchia ja vaikka se ei nappannutkaan niin löysin sieltä tuollaiset aivan superit sandaalit. Ihastuin erityisesti tuohon simppeliin muotokieleen, varpaiden välistä vilkkuvaan ruskeaan pohjalliseen sekä siihen, että ne ovat aivan unelmankevyet jalassa. Huippulöytö kolmella kympillä sanon minä :-) 

PS. Ehehehe mä en kestä mun nenääni, kun se näyttää joka ikisessä kuvassa ihan erilaiselta. Eteepäin se on pyöreä, sivusta niin suora, että se näyttää vatupassin kanssa veistellyltä ja kun pää on noin vain osittain sivulla se näyttää…..nykeröltä :—D Ihme nenu.