Something new/Something blue

Syntilista sen kuin kasvaa, meikäpoika kun lähti tänään tytöille shoppailuseuraksi Turkuun ja saattoi siinä sivussa ostaa muutaman jutun itselleenkin. Hupsista. Näiden esittelyjen jälkeen syvästi toivon, etten tuhlaile rahojani vaatteisiin tai asusteisiin ainakaan ennen juhannusta. Tästä voisi tavallaan tehdä oikein jonkun lupauksenkin, mutta en tiedä raaskinko. Harmittaa sitten niin hitosti, jos en saa sitä pidettyä ;-) Mutta asiaan, eli Pauliinan ”mun on pakko saada tää”-ostoksiin. 

20.52

Minä ja minun ihana siskoni Anniina bongattiin taannoin tämän kuun Trendistä täydellinen mekko. Se oli näytti aivan valtaisalta kukkaräjähdykseltä ja niin mielettömän upealta, että olin aivan varma, että siitä joutuu pulittamaan kolmenumeroisen summan. Voin kertoa, että olin hyvin hämmentynyt kun mekon alapuolella lukikin Indiska 39,90e. Mitäää? Unohdin maanantaisella Helsingin reissulla täysin tsekata kyseisen luomuksen, mutta onneksi Turusta tärppäsi. Täydellinen kaikkiin kesän juhliin ja ehkäpä joku ilta terdellekkin nahkatakin ja nilkkureiden kanssa.

20.51

Niiin ja sitten ne nilkkurit joiden kanssa köpöttelen kukkamekossani sinne terassille. Kun ottaa huomioon kenkien koron ja sen tosiasian, että mä ostin ne Skopunktenista alle neljälläkymmenellä eurolla, voisi kuvitella, että ne ovat aivan kamalat kävellä. Mutta ei. Oikein mukavat ja tukevat klompsut, joiden selvän yhteyden yksiin täysin tuntemattomiin Jeffrey Campbellin Litoihin yritän tyystin unohtaa. 

20.54

Tämä mekkorakkaus lähti mukaani itseasiassa jo maanantaina Monkista, mutta kuten joku viisas on joskus taannoin sanonut: parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Täydellisen sävyinen, vaalean minttuinen ulkomuoto on kuorrutettu pitsillä ja hiukan liian ison koon takia se on juuri sopiva rentoilumekko kesää varten. Tekisi mieleni vielä kliseisesti lisätä, että tää näyttää varmasti oikein hyvältä pienen rusketuksen kera, mutta en lisää ;-) 

20.53

Ja sitten ehkä päivän huvittavin ostos: ”hiukan” Missoni-henkisellä siksak-kuosilla varustetut rennot housut, jotka me nimettiin jo tuttavallisesti piripöksyiksi. Vilpoinen kangas ja värikäs kuosi takaavat sen, että tulen huitelemaan näissä kesällä enemmän kuin laki sallii. Taidan tosin kiskaista nämä päälleni jo ensi viikolla, vaikka tuskinpa tuolla nyt kovin kummoisia hellekelejä tulee suurista lupailuista huolimatta. 


Mitä tykkäsitte vaatekaapin uusista tulokkaista ja saanko mä anteeksi tälläisen moraalittoman ostostelun?