SOME NIGHTS

Moi murut! Saako kirjoittaa lyhyesti, vaikka onkin ollut just kolme päivää bloggaamatta? Ai saa, no kiva. Vietettiin tänään ihmeellinen ilta Lauran kanssa, kun kierreltiin lähiseutuja tarkastellen paikkoja. Eli siis tsekattiin paikkojen kesäkunto. Näytti sen verta hyvältä, että sovittiin jo alustavasti muutaman viikonlopun päähän pyöräilyreissu, jonka tavoitteena on kiertää kaikki kaukaisimmatkin kesäterassit, joissa ei ole ikinä tullut käytyä, haha. Paikkojen lisäksi mäkin näytin kumman hyvältä, siksi siis teidän riesaksenne kokonaiset kuusi asukuvaa kovin iloisesta Piukusta. 

25.5

25.52

25.51


Mekko 2ndhand/ kimono+hattu+sormukset H&M/ laukku Zara/ nilkkurit Skopunkten/ 


Nyt mä taidan kaivautua vällyjen väliin ja koitan taas harrastaa sellaista vierasta aktiviteettiä kuin nukkuminen. Yliarvostettua, eikö? ;-) Niin ja heeei, kertokaapa mitä tykkäätte asusta. Oonko ihan tylsä mustissani?