soft kitty warm kitty little ball of fur happy kitty sleepy kitty purr purr purr

Tänään oli mun rakkaan kummitätini synttärit. Kummitädin, joka ei enää vanhene, vaan täyttää vuosi vuodelta 28 vuotta. Kummitädin, joka ahtoi pikku lapsensa masun täyteen suklaakakkua, jäätelöa ja mansikoita. Pömpöttävää masua epätoivoisesti yritti peitellä Lontoosta viime syksynä kotiin tuotu kisumekko, jonka juju piilee älyttömän söpössä pitsikauluksessa. Mekko ei kaivannut asusteiksi juuri mitään, ainoastaan mustan rusetin vyötärölle, ruseteilla somistetut ballerinaat ja pikkuisen laukun pinkille huulipunalleni. Eikö kuulostakkin ihan siltä, että olisin juuri selostanut viisivuotiaan tarhavaatteet? :—D 

26.5

Mekko NewLook/ Laukku ja ballerinat Zara/ 

Nyt mä heitän päälleni jotain hiukan rennompaa ja suuntaan tyttöjen kanssa jonnekkin kaljalle. Laters! 

PS. Mistä mahtavasta ohjelmasta otsikko on? Oikein vastanneelle pusu.