SKUMPPA

Maanantai oli ehkä maailman kaikkeuden huonoin naama&asupäivä. Nukuin törkeesti pommiin aamulla enkä kerennyt pakkaamaan laukkujani vaan kävin pikaisella ruokkiksella nappaamassa jotain vaatteita mukaani, jotka sitten kiskaisin päälleni töiden jälkeen ennen Helsingin bussiin hyppäämistä. Uusi hame tuntui aivan liian lyhyeltä, korot liian korkeilta ja hihat turhan hulmuavilta, mutta minkäs sille siinä vaiheessa enää teet. Naama mun piti laittaa kuntoon bussissa, mutta tajusin, etten ollut ottanut pikkupeiliä mukaan meikkipussiini. Kiva. 

Desktop8-001


Paita Gina Tricot/ Liivi Selected Femme/ Hame Vero Moda/ Laukku Zara/ 

No mutta onneksi tyttöjä ei tuntunut haittaavan, kun istahdettiin terassille siidereiden kera ja kipilteltiin siitä myöhemmin Skumppabaariin  Mimmin&Pepin järjestämiin pippaloihin. Tytöt ruokki meidät hyvällä ruualla ja juotti meidät hiprakkaan kuohuvalla. Lisäksi siellä oli esiintymässä tanskalainen Christopher sekä Heli Kajo(!!!!!), joka on musta niin symppis ja ihana ja ääää… Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut ilta ihanien naisten kanssa, siitä iso kiitos vielä Mimmille ja Pepille! 

DSC06914

DSC06975-001

DSC06930

Mä olin hiukan huono ottamaan kuvia, noista asukuvistakin saamme kiittää Emmiä

Ja mä voisin vähän veikata, että näistä pippaloista on näkynyt kuvia muutamilla muillakin bloggajilla ;–)