SAY CHEESE

Sähköpostiin kilahti tänään niiden muutaman viikon takaisten kuvausten satoa ja pakkohan niistä nyt on muutama jakaa teidän kanssa, kun on kerrankin päässyt ihan oikean kuvaajan kameran eteen. Yllätin itsenikin ja tykkäsin tosi paljon näistä mun yksilökuvistani. Johtunee siitä, että mä oikeasti näytän näissä ihan itseltäni, vaikkakaan nuo poseeraukset eivät enää kovin luonnollisia olleet kuvausten loppuvaiheessa :-) Asukin näyttää aika hauskalta valkoista taustaa vasten, vaikka mua ehkä hiukan huvittaa minkä asun otin mukaani kun ideanani oli pukea jotain ajatonta…. 

kuvatJPG1-001kuvatJPG2-001


Kauluspaita KappAhal/ Housut H&M/ Nilkkurit BullBoxer/ 

Muutama kuva vielä muistakin blogitytöistä. Kuinka huvittavaa muuten, että meitä oli kolme hattupäätä ja kaksi farkkutakkityttöä :-D Oltiin vahingossa mätsääviä. Ja kattokaa tota Mimmiä, kuinka söpö voi ihminen oikeesti olla? 

_RVS6929-001

_RVS6957-001

Ps. Saa muuten onnitella ja lähettää lahjoja, mulla oli tänään aamulla Turussa yrittäjyyden näyttötehtävän haastattelu ja se meni hyväksyttynä läpi, juhhuuu!