REDDISH

Mä näytin tänään aika syksyiseltä, kun istahdin Rosson pöytään herkuttelemaan. Ravintolassa oltiin äitienpäivän kunniaksi, me kun ei Annin kanssa keksitty äidille runkoruusun lisäksi muuta lahjaa, joten päätettiin viedä se päivälliselle. Eeen tosin valita, broileripasta kun sujahti suht mukavasti nälkäiselle masulle ja seurakin oli luonnollisesti varsin mahtavaa. 

12.5-001


Takki Mango/ Farkut Zara/ Paita ja kaulahuivi Gina Tricot/ Clutch ja baltsut H&M/

Asusta vielä sen verran, että mulla oli hiukan inspiraation puutetta eilen, kun jouduin etukäteen pakkaamaan vaatteet, jotta sain kiskasta ne päälleni työpäivän jälkeen. Pitsireunuksella somistettu paita sai seurakseen punaista sekä huulipunan että asusteiden muodossa ja tuota peruspuvustoa, eli ballerinat&farkut&nahkatakin. Vaikka asu olikin oikein toimiva, taidan silti heittää illaksi päälleni jotain hiukan mielenkiintoisempaa ;-) 

Miten te ajattellitte hemmotella äitejänne?