Pieces, f*ck you.

Hei te siellä Piecesillä, mulla olis teille terveisiä. Voisitteko ystävällisesti lopettaa noiden nahkalaukkujenne valmistamisen? Onneksi mulla ei ole rahaa, sillä muuten mä olisin aika takuuvarmasti heittänyt tilaukseen ainakin tuon lyhyt hihnaisen shopperin(joka on täy-del-li-nen), joko beigenä tai mustana, tuon beigen satchelin jaaa ehkä vielä tuon keltaisen pikkulaukunkin. Tai siis kaikki. Raah. 

Kuvakaappaukset24-001

Laukut Pieces 39,95-149,95e

Onko teistä jollain näitä Piecesin aitonahkaisia laukkuja? Minkä laatuisia nuo ihanuudet ovat? Ainakin kuvien peusteella näyttävät ihan pirun hyviltä. Tarvinnee mennä hypistelemään näitä ensi viikolla, kun nokka näyttää taas kohti Helsinkiä. Harmi tosin, että jää tällä kertaa nyt juurikin vain tuon hypistelyn ja kuolailun tasolle, mä kun olen taas vaihteen vuoksi aika pennitön :–D Asiaan ei vaikuta yhtään se, että olen kartuttanut tämän kuun aikana tuota kesävaatevarastoani turhankin ahkerasti. Nyyh.