MOMENTS

Muutamia kuvia tältä viikolta, jonka aikana olen ehtinyt puuhailemaan vähän yhtä sun toista. Kummasti tuo aurinko vaan saa mut energiseksi, vaikka olen tehnyt tällä viikolla yli neljäkymmentä tuntia töitäkin. Töiden lisäksi on tullut tosiaan naputeltua koulutehtäviä ja ihan käytyä siellä koulussakin, moikattua pikkusiskoa, värjättyä piinaava tyvikasvu, onniteltua kummitätiä, välteltyä siivoamista….

DSC07837-001

….kuvattua ihanasti kukkivia omenapuita, sekä ehkä ihan pikkasen juostua karkuun, kun ampiaiset olivat turhan kiinnostuneita minusta. Mun reaktioni ei tosin vedä vertoja yhden Tissarin Emmin kiljumiskohtaukseen keskellä Aleksanterinkatua(hihi)…

DSC07777-001

….vietettyä perjantaita Lauran seurassa ja hyvin ylpeänä keimailtua uusissa superkoroissani, joista ei edes tullut kuin ihan hiukan toisen jalan päkiä väsyneeksi….

DSC07589-001

….pukeuduttua riemunkirjaviin pöksyihin ja hengailtua ne päällä muun muassa juhon parvekkeella ottaen aurinkoa ja myöhemmin illalla siskojen kanssa lökötellen….

DSC07730-001

…..rapsuteltua Lauran pikkuista koiranpentua, jonka nimi on Urho. Urho on raivostuttava pureskelija, hyvin vaikeasti kuvattava ja kuuro, mutta myös ihan älyttömän söpöinen….

Desktop9

….Käytyä Lauran ja kuvassakin kanssani virnistelevän Milla-serkkuni kanssa muutamilla olusilla ja kuuntelemassa Olavi Uusivirtaa. Tänään olen puolestani häpeillyt käsivarressani killuvaa, kissankokoisilla kirjaimilla kirjoitettua Olavin nimikirjoitusta ja käynyt maalailemassa mökin seiniä. Kyseiseltä Lohjan mökiltä löytyi myös tuollainen hurjan puoleinen Mökkimörkö….