LOSING MY MIND

Mulla on ollut tänään kovin omituinen mieliala. Olen ollut suurimman osan ajasta iloinen, kun olen saanut nähdä sukulaisiani ja leikittää pikkusiskoani. Ja toisaalta olen ollut ajoittain kovin surullinen, herkästi hermostuva ja hiukan allapäin täysin ilman syytä. Sama vastakkaisuus näkyi tänään myös asussani, joka yhdisteli söpön tyttömäistä rentoon ja renttumaiseen. Pukeutuminen saa puolestani vastakin pysyä yhtä hulluttelevana, mielialani tosin voisivat hiukan rauhoittua. 

13.5

13.51


Hame+Laukku H&M/ T-paita Gina Tricot/ Takki+arskat Seppälä/ Tennarit Converse/ 

Nyt mä menen suihkuun ja yritän epätoivoisesti pakata hiukan kimpsujani huomiselle. Lähden suoraan töiden jälkeen bussilla Helsinkiin moikkaamaan joukkoa blogityttöjä ja tiedättehän te, ahdistavaa keksiä vaatteita tilaisuuteen, joka on täynnä tyylikkäitä naisia. Harkitsen täällä itseasiassa hiukan perjantaisen asun ainakin osittaista kopioimista. Saas nähdä nyt mitä mä lopulta epätoivoissani kiskaisen päälleni. 

Ps. Pakko muuten mainita niille, jotka syyttävät blogeja aina mielettömästä tuhlailusta ja ostostelusta: yksikään noista vaatteista tai asusteista ei ole ostettu tämän vuoden puolella. Jos tuota H&M:ltä talvella ostettua totebagia ei lasketa, nämä kaikki taitavat itse asiassa olla yli vuoden vanhoja, jotkut jopa kaksi vuotta. Että näin ;-)