Inspiraton vol…..I don’t even count anymore.

Pitkästä aikaa taas asukollaasia, joista te jotkut minun yllätyksekseni tunnutte hirmuisesti tykkäävän. Tällä kertaa inspiraationa toimi tuo täydellinen By Malene Birgerin kukallinen paitapusero, jonka yhdistelin mielikuvituksessani ehkä hiukan turhankin yllätyksettömästi. 

Koko näytön kaappaus 27.5.2012 204528.bmp

Paitapusero By Malene Birger/ Farkut Pull and Bear/ Nahkaliivi Modekungen/ Balleriinat Monki/ Laukku Big Buddha/ Sormukset Mango & House of Harlow 1960 & Marc Jacobs

Tuollaisissa mä mieluusti viettäisin vapaapäivääni, joka on siltä kantilta aivan mahtava, että mulla ei ole ainuttakaan suunnitelmaa tehtynä. Mitä nyt ajattelin siivota tätä pommin jäljiltä olevaa taistelutannerta jota kodiksikin kutsutaan ja illalla tietysti painan ahterini sohvalle ja katselen Gossip Girlin ja Täydelliset naiset. Ja myönnettäköön, että olen ehkä saattanut katsoa myös ne kaksi jaksoa sitä uutta sarjaa nimeltään Pretty little liars. Mä vaan olin aika myyty siinä vaiheessa kun a) niiden tunnusmusiikki oli mun lempikappaleeni(!!) ja b) se matematiikan opettaja on aika kuumis…..

Mut niiin, mitäs tykkäätte inspiraatioasusta tällä kertaa?