INSPIRATION VOL. 4221564

Jos joku muukin on yhtä hämmentynyt tästä tuplaviikonlopusta ja kärsii samanlaisesta jumituksesta kuin minä, niin tässä olisi pikku inspiraatiopläjäys, joka toivottavasti auttaa edes yhdessä elämän osa-alueessa, nimittäin pukeutumiskriisissä. Jos aurinko suosii, niin vetäskää balleriinat jalkaan, kaivakaa vanhat kevätmekot kaapeista ja parittakaa ne paksun villahuivin kanssa, nostakaa hiukset löyhälle ponihännälle ja sipaiskaa huuliin hiukan lemppari huulipunaanne. Lupaan, että keskiviikko näyttää tämän jälkeen  paljon valoissammalta :-) 

Koko näytön kaappaus 1.5.2012 231848.bmp

Itse mä pukeutuisin tänään haaveissani rennosti collegehousuihin ja raitapaitaan. Rennot vaatekappaleet saisivat seurakseen ryhdikkään nahkatakin, raikkaan pinkit ballerinat sekä unelmien nahkalaukun. Nenän päälle keikkumaan pyöreät aurinkolasit ja kaulaan riemunkirjava printtihuivi riitelemään paidan raitojen kanssa. 

Nahkatakki&Laukku 3.1 Philip Lim/ Housut Isabel Marant/ Kaulahuivi Pieces/ Ballerinat Pretty Ballerinas/ Aurinkolasit Monki/ Neulepaita Organic by John Patrick/ 

Ja että mä pidän noista Victoria Beckhamin ja AnOther Magazinen alkuvuonna yhteistyössä tekemistä videoista. Katsokaa ainakin tuo oikeanpuolimmainen ja fiilistelkää sen värejä ja tunnelmia. Mä itse aloin ainakin himoitsemaan hyvin räätälöityä, yksiväristä kotelomekkoa… 

Inspiroivaa keskiviikkoa kaikille!