INSANELY/MADLY/DEEPLY

Olen niin innoissani niistä mun uusista Lindexin sandaaleistani, että tungen ne väkisin jokaiseen asuuni. Se on kummallista kuinka jokin yksi asuste tai vaatekappale saa omissa silmissä minkä tahansa yhdistelmän maagisesti toimimaan tai minkä tahansa parhaat päivänsä kauan sitten nähneen rätin näyttämään huippudesignilta. No ne kengät ovat juuri sellaiset. Loppuun käytetytty yhdistelmä valkoista trikoota ja sinistä denimiä, äijämäinen lippis ja rannekello sekä tupsulla varustettu pikkulaukku ikään kuin sulautuivat (mun mielessäni) täydelliseksi asukokonaisuudeksi vain ja ainoastaan noiden kenkien ansiosta. Hyvät kengät sinäänsä, vaikka pelkään kyllä, että minkälaisia yhdistelmiä ne saa mut kiskomaan ylleni tässä kesän mittaan ;-) 

Kollaasit3-001

18.5-001

Trikoomekko Gina Tricot/ Farkkujakku, laukku ja sormukset H&M/ Sandaalit Lindex/ Kello Daniel Wellington(saatu blogin kautta)/ 

Mitäs mieltä te, raadolliset ja säälimättömät lukijani olette sekametelisopastani? Musta se toimii ainakin joltain kantilta, mutta joku siinä mättääkin? Ehkä tuo laukku? Eiku, häh, kertokaa!