I NEED YOU….OR NOT!

Mä tein kunnon täsmäiskun H&M:n asusteosastolle tiistaina, vaikka mun on pakko myöntää, ettei mun korurepertuaarini tarvitsisi yhtäkään lisäjäsentä. Tästä tosiasiasta huolimatta kassalle kanssani kipittivät muutamat täysin överiblingit yksilöt ja sitten minulle hiukan tuttavallisemmat, tuollaiset minimalistisemmat kaverit. 

17.5

En pääse millään yli siitä, kuinka söpöt nuo ruusuilla somistetut korvikset ovatkaan. Nuo hyvin vahvasti Pradan tämän kevään korviksista inspiroituneet ihanuudet tahdon pukea sliipatun ponnarin ja muutoin rennon puvustuksen kanssa. Odotan siis ihan itsekkin, että mitä mä näiden kanssa keksin pukea :-D/

Fashion Against Aids mallistoon kuuluva kaulakoru ei hurmannut minua ollenkaan netin välityksellä, mutta kun olin hypistellyt sitä hetken liikkeessä, olin täysin myyty. Hauska kaulapantamainen pituus ja kaunis patinoitunut hopea tekee siitä täydellisen kesäkorun rentojen vaatteiden seuraksi. 

17.51

Meinasin kuolla, kun näin tämän kaulakorun mallinuken kaulassa, koska se oli vaan niin pöyristyttävän/naurettavan upea. Emmi löysi mulle kauheella säkällä viimeisen kappaleen hyllystä ja mä olin aikas onnellinen. Tämä huutaa parikseen harmaata collegepuseroa ja pientä päivetystä, eikö?/ 

Sitten taas sitä hiukan minimalistisempaa puoltani, eli kolme hiukan erilaista sormusta, jotka olivat samassa paketissa. Otin normaalia kokoa pienemmät, jotta niitä saattaa pitää muutamassa sormessa hiukan ylempänä.  Nämä ovat muuten hyvä pari tuon ylemmässä kollaasissa näkyvän kaulakorun kanssa, tuli todettua se seikka eilen :-)