I LOVE YOU LIKE A FAT KID LOVES CAKE

Mun on pakko jakaa teidän kanssa muutamia kuvia äitienpäivän herkuista, koska masu tykkää ruuasta ja minä tykkään masusta. Enjoy!

DSC06845-00113.53-001

DSC06905-001

DSC06903

1&2 Mamma ja kummitäti olivat vääntäneet taas pöydät täyteen ruokaa. Ja tuon kyseisen täti-ihmisen kakut, nam. En myönnä syöneeni kahta palaa tuota jumalaista suklaakakkua, en. 

3 Me tehtiin siskon ja serkun kanssa meidän toiselle mammalle kermakakku äitienpäivälahjaksi. Pakko myöntää, että siitä tuli ihan yllättävän edustava, vaikka meistä ketään ei varsinaisesti omista jauhopeukaloa. Niin ja myönnettäköön myös se, että jouduttiin leipomaan kaksi kakkua saadaksemme aikaan yhden. Jotenkin kummasti se kakku aina loppumetreillä vajosi niin matalaksi, että saatiin vain pikkukikkailulla se noinkin korkeaksi :–D Koristelut tulivat allekirjoittaneen aivokopasta, mä kun satun rakastamaan tota kiiviä suhteellisen paljon. 

4 Ja lisäksi kuva, joka oli pakko julkaista ihan vain siksi, että se on niin kaunis. Kirkkaan sininen kevät taivas ja sitä vasten piirtyvät vaahteran kukinnot. Ah.